Tilbud

Heiring – Mor og barn vedhæng i 14 k guld m diamant 0,05 ct m. kæde

Med dette smukke Mor og Barn vedhæng fra Heiring kan du vise din mor, hvor meget du elsker hende. Det er udformet i 14 karat guld og har en smuk brillantslebet diamant på 0,05 carat i midten, og er derfor det perfekte smykke til en mor eller kommende mor. Der medfølger en ankerrund kæde lavet i forgyldt sølv med en længde på 0,40 cm. Giv denne unikke gave til din mor, og vis hende, hvor meget du elsker hende.

DKK kr. 3.892,50
kr. 4.325,00
Heiring - Mor og barn vedhæng i 14 k guld m diamant 0,05 ct m. kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeiringEAN: 5712773122890 Varenummer (SKU): 6942300326087531 Kategori:

Heiring – Mor og barn vedhæng i 14 k guld m diamant 0,05 ct m. kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Heiring – Mor og barn vedhæng i 14 k guld m diamant 0,05 ct m. kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Heiring – Mor og barn vedhæng i 14 k guld m diamant 0,05 ct m. kæde er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Heiring – Mor og barn vedhæng i 14 k guld m diamant 0,05 ct m. kæde får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Heiring – Mor og barn vedhæng i 14 k guld m diamant 0,05 ct m. kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Heiring – Mor og barn vedhæng i 14 k guld m diamant 0,05 ct m. kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Heiring – Mor og barn vedhæng i 14 k guld m diamant 0,05 ct m. kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Heiring

EAN

5712773122890