Tilbud

Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med diamant incl. kæde

Giv dette smukke vedhæng fra Heiring som en speciel gave til en mor eller en kommende mor. Det smukke vedhæng symboliserer mor og barn, og er lavet af sølv med en smuk brillantslebet diamant på 0,02CT.W/SI i midten. Denne unikke gave kommer med en ankerrund kæde på 0,40 i sølv, med en længde på 42 cm. Det er en perfekt gave til en special mor og en måde at vise hende, at du er taknemmelig for hendes omhu. Mor og barn vedhænget fra Heiring er professionelt fremstillet på dansk.

DKK kr. 1.376,10
kr. 1.529,00
Heiring - Mor og barn vedhæng i sølv med diamant incl. kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeiringEAN: 5712773122869 Varenummer (SKU): 6942301764171138 Kategori:

Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med diamant incl. kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med diamant incl. kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med diamant incl. kæde er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med diamant incl. kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med diamant incl. kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med diamant incl. kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med diamant incl. kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Heiring

EAN

5712773122869