Tilbud

Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med rubin uden kæde

Heiring’s Mor og Barn vedhæng er et smukt design, som symboliserer mor og barn. Det er lavet af sølv og har en 0,02 carat rubin i midten. Dette vedhæng vil gøre en perfekt gave til en mor eller en kommende mor. Vil du give noget specielt til en tvillingemor? Vi kan også lave et Mor og Barn vedhæng til tvillingemødre. Kontakt os for yderligere information.

DKK kr. 1.255,50
kr. 1.395,00
Heiring - Mor og barn vedhæng i sølv med rubin uden kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Heiring
EAN: 5712773122876
Varenummer (SKU): 6942301764171139 Kategori:

Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med rubin uden kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med rubin uden kæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med rubin uden kæde er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med rubin uden kæde får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med rubin uden kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med rubin uden kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med rubin uden kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Heiring

EAN

5712773122876