Tilbud

Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med safir uden kæde

Heiring Mor og barn vedhæng i sølv med safir uden kæde er det perfekte smykke til enhver mor. Vedhægnget er fremstillet af sølv og har en flot blå safir på 0,02 carat, som symboliserer mor og barn. Dette vedhæng er den perfekte gave til en mor eller kommende mor, og kan også tilpasses til tvillingemødre. Med dette smukke vedhæng vil enhver mor føle sig elsket og speciel.

DKK kr. 1.255,50
kr. 1.395,00
Heiring - Mor og barn vedhæng i sølv med safir uden kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeiringEAN: 5712773122883 Varenummer (SKU): 6942301764171140 Kategori:

Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med safir uden kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med safir uden kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med safir uden kæde er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med safir uden kæde får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med safir uden kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med safir uden kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Heiring – Mor og barn vedhæng i sølv med safir uden kæde. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Heiring

EAN

5712773122883