Tilbud

Hjerte vedhæng i rhodineret sølv med pink krystal.

Giv dit barn en smuk halskæde med et hjerte vedhæng i rhodineret sølv med en lille pink krystal. Kæden er medfølgende, så dit barn kan bære den med det samme. Vi tilbyder også matchende ørestikker fra Noa Kids Jewelry, som er det perfekte valg når dit barn skal have deres første øreringe. Materiale: Rhodineret sølv i en professionel tone.

DKK kr. 355,50
kr. 395,00
Hjerte vedhæng i rhodineret sølv med pink krystal.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008104946 Varenummer (SKU): 6942300413873084 Kategori:

Hjerte vedhæng i rhodineret sølv med pink krystal.

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Hjerte vedhæng i rhodineret sølv med pink krystal. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Hjerte vedhæng i rhodineret sølv med pink krystal. er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Hjerte vedhæng i rhodineret sølv med pink krystal. får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Hjerte vedhæng i rhodineret sølv med pink krystal. online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Hjerte vedhæng i rhodineret sølv med pink krystal. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Hjerte vedhæng i rhodineret sølv med pink krystal.. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008104946