Tilbud

Hjerte vedhæng i sølv – 5 størrelser

Gør et stilsikkert statement med dette vedhæng i rhodineret sølv i form af et hjerte. Fås i 5 forskellige størrelser, så der er noget til enhver smag. Du kan vælge imellem: XSmall – 8 mm, Small – 10 mm, Medium – 12 mm, Large – 14 mm og Xlarge – 16 mm. På grund af det fine design er det ikke muligt at grave i dette vedhæng. Målene er kun for selve hjertet, da alle hjerte sølvvedhæng sælges uden kæde. Et klassisk, tidløst smykke der helt sikkert vil imponere!

DKK kr. 99,00
kr. 110,00
Hjerte vedhæng i sølv - 5 størrelser
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008157379 Varenummer (SKU): 6942300003621693 Kategori:

Hjerte vedhæng i sølv – 5 størrelser

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Hjerte vedhæng i sølv – 5 størrelser bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Hjerte vedhæng i sølv – 5 størrelser er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Hjerte vedhæng i sølv – 5 størrelser får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Hjerte vedhæng i sølv – 5 størrelser online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Hjerte vedhæng i sølv – 5 størrelser uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Hjerte vedhæng i sølv – 5 størrelser. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008157379