Tilbud

HUGO – Herreur i stål med grøn urskive

Herreuret HUGO med en flot grøn urskive har et kantet design, som er med til at give det et meget maskulint og professionelt look. Urhuset er fremstillet af stål og udstyret med et quartzværk. Glasoverfladen er af mineral og urket er vandtæt til 3 bar. Diameter er ca. 40 mm og tykkelsen er 8 mm. Alle ure leveres i en lækkerør.

DKK kr. 847,50
kr. 1.695,00
HUGO - Herreur i stål med grøn urskive
5
DKK kr. 1.441,00
kr. 1.695,00
HUGO Own 1530081 - Man - 40 mm - Analog - Kvarts - Mineralglas
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HUGOEAN: 7613272319515 Varenummer (SKU): 6942301056747303 Kategori:

HUGO – Herreur i stål med grøn urskive

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med HUGO – Herreur i stål med grøn urskive bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

HUGO – Herreur i stål med grøn urskive er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller HUGO – Herreur i stål med grøn urskive får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber HUGO – Herreur i stål med grøn urskive online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får HUGO – Herreur i stål med grøn urskive uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx HUGO – Herreur i stål med grøn urskive. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

HUGO

EAN

7613272319515