Hultquist Alan forgyldt blomster armbånd med hvide perler

Wow, dette Alan armbånd fra Hultquist er et smukt og farverigt stykke smykke. Det er lavet af 18 karat forgyldt sterlingsølv og er udsmykket med forgyldte perler, hvide ferskvandsperler og miyuki perler. Det har et unikt blomstermønster, som giver det et smukt og moderne udseende. Armbåndet måler 19 cm og kan kortes ind til 17,5 og 16 cm for en bedre pasform. Dette er det perfekte smykke til at fuldende ethvert look og vil helt sikkert fange opmærksomhed!

DKK kr. 199,00
kr. 345,00
Hultquist Copenhagen Alan Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv S08172-G - Woman - 925 sterling silver
4.5
DKK kr. 350,00
Hultquist Alan forgyldt blomster armbånd med hvide perler
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HultquistEAN: 5713395166323 Varenummer (SKU): 1030501827281313 Kategori:

Hultquist Alan forgyldt blomster armbånd med hvide perler

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Hultquist Alan forgyldt blomster armbånd med hvide perler bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Hultquist Alan forgyldt blomster armbånd med hvide perler er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Hultquist Alan forgyldt blomster armbånd med hvide perler får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Hultquist Alan forgyldt blomster armbånd med hvide perler online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Hultquist Alan forgyldt blomster armbånd med hvide perler uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Hultquist Alan forgyldt blomster armbånd med hvide perler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713395166323