HULTQUIST Cliff forgyldt armbånd med ferskvandperle

Cliff armbåndet fra Hultquist er smukt udført i forgyldt sterlingsølv og har et utal af små ædelstene, herunder opaler, agater og ferskvandperler. Armbåndet er behandlet med en særlig e-coating for at sikre holdbarheden af den forgyldte belægning. Dette armbånd er lagt i en stilfuld og klassisk farvekombination og har en længde på 16 cm + 3 cm flex, så det kan tilpasses din unikke stil. Er du på udkig efter et armbånd med enestående farver og kvalitet, så er Hultquist Cliff forgyldte armbånd med ferskvandperle det perfekte valg.

DKK kr. 400,00
HULTQUIST Cliff forgyldt armbånd med ferskvandperle
5
DKK kr. 400,00
Hultquist - Cliff armbånd
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HultquistEAN: 5713395161663 Varenummer (SKU): 1030501827241251 Kategori:

HULTQUIST Cliff forgyldt armbånd med ferskvandperle

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med HULTQUIST Cliff forgyldt armbånd med ferskvandperle bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

HULTQUIST Cliff forgyldt armbånd med ferskvandperle er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller HULTQUIST Cliff forgyldt armbånd med ferskvandperle får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber HULTQUIST Cliff forgyldt armbånd med ferskvandperle online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager HULTQUIST Cliff forgyldt armbånd med ferskvandperle uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx HULTQUIST Cliff forgyldt armbånd med ferskvandperle. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Hultquist

EAN

5713395161663