HULTQUIST Cosmo Armbånd

Cosmo er det smukke armbånd fra Hultquist, der er udført i forgyldt sterlingsølv. Det er smykket med ferskvandsperler, prehnit, kunzit og månesten. Med den elegante kombination af ædelsten og smukke detaljer er dette armbånd en perfekt accessoire, der vil fuldende enhver stil. Med en længde på 16 + 3 cm er Cosmo det perfekte valg til at skabe et elegante og moderne look.

DKK kr. 500,00
HULTQUIST Cosmo Armbånd
5
DKK kr. 500,00
Hultquist - Cosmo armbånd
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HultquistEAN: 5713395165777 Varenummer (SKU): 1030501827275835 Kategori:

HULTQUIST Cosmo Armbånd

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med HULTQUIST Cosmo Armbånd bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

HULTQUIST Cosmo Armbånd er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber HULTQUIST Cosmo Armbånd får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller HULTQUIST Cosmo Armbånd online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får HULTQUIST Cosmo Armbånd uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx HULTQUIST Cosmo Armbånd. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Hultquist

EAN

5713395165777