HULTQUIST Cosmo forgyldt armbånd med hvide zirkoner

Cosmo er navnet på dette elegante og smukke armbånd fra HULTQUIST. Det forgyldte armbånd er udstyret med en måne og stjerne med hvide zirkoner, samt en glitrende hvid ferskvandsperle. Dette armbånd vil være et perfekt tilbehør til enhver dag. Mål: Længde 16+3 cm. Giv et smukt touch til dit outfit med dette flotte armbånd fra HULTQUIST.

HULTQUIST Cosmo forgyldt armbånd med hvide zirkoner
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hultquist
EAN: 5713395165654
Varenummer (SKU): 1030501827274746 Kategori:

HULTQUIST Cosmo forgyldt armbånd med hvide zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med HULTQUIST Cosmo forgyldt armbånd med hvide zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

HULTQUIST Cosmo forgyldt armbånd med hvide zirkoner er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber HULTQUIST Cosmo forgyldt armbånd med hvide zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller HULTQUIST Cosmo forgyldt armbånd med hvide zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får HULTQUIST Cosmo forgyldt armbånd med hvide zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx HULTQUIST Cosmo forgyldt armbånd med hvide zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Hultquist

EAN

5713395165654