Hultquist Maya forgyldt armbånd med perler

Dette smukke Hultquist Maya armbånd er udført i forgyldt sterlingsølv og forgyldte perler, hvid ferskvandsperle miyuki perler. Dette eksklusive armbånd har en længde på 16+3 cm og vil se fantastisk ud på enhver ensemble. Dette armbånd er det perfekte valg, hvis du ønsker at tilføje et touch af luksus og elegance til din garderobe.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Hultquist - Maya armbånd
DKK kr. 350,00
Hultquist Maya forgyldt armbånd med perler
5
DKK kr. 350,00
Maya Bracelet
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HultquistEAN: 5713395165548 Varenummer (SKU): 1030500170491677 Kategori:

Hultquist Maya forgyldt armbånd med perler

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Hultquist Maya forgyldt armbånd med perler bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Hultquist Maya forgyldt armbånd med perler er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Hultquist Maya forgyldt armbånd med perler får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Hultquist Maya forgyldt armbånd med perler online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Hultquist Maya forgyldt armbånd med perler uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Hultquist Maya forgyldt armbånd med perler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713395165548