Tilbud

IX Studios Prestige halskæde i sølv, 42 cm

IX Studios Prestige halskæde i sølv er en smuk og elegant tilføjelse til enhver garderobe. Halskæden er justerbar i længderne, så du kan tilpasse den til din stil og smag. Designet er udført i smukt sølv, som giver et unikt og stilfuldt udseende. Denne sølvarmbånd vil gøre et statement hvert sted, du går og vil give dig selvsikkerhed og komfort. Den moderne design og det tidløse sølv gør dette til et helt specielt smykke.

DKK kr. 849,50
kr. 1.699,00
IX Studios Prestige halskæde i sølv, 42 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: IX StudiosEAN: 1207800380373 Varenummer (SKU): 1030500827982288 Kategori:

IX Studios Prestige halskæde i sølv, 42 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med IX Studios Prestige halskæde i sølv, 42 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

IX Studios Prestige halskæde i sølv, 42 cm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller IX Studios Prestige halskæde i sølv, 42 cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber IX Studios Prestige halskæde i sølv, 42 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får IX Studios Prestige halskæde i sølv, 42 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx IX Studios Prestige halskæde i sølv, 42 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800380373