Jane Kønig Impression Hoop med smaragd Sølv

Opnå et smukt og enestående look med Jane Kønig Impression Hoop med smaragd sølv. Dette 18 karat sterlingsølv øreringe er dekoreret med en smuk grøn smaragd samt prægninger for at give et helt specielt udtryk. Målene på dette øreringe er spiral ca. 13 mm., Hoop ca. 37 mm og en tykkelse på 2 mm. Det giver dig mulighed for at bære dette øreringe med stil og komfort som du vil. Så for et unikt og smukt look, opnå Jane Kønig Impression Hoop med smaragd sølv. Dette øreringe er professionelt lavet i dansk sprog.

DKK kr. 600,00
Jane Kønig Impression Hoop med smaragd Sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane Kønig Varenummer (SKU): 5443101735896019 Kategori:

Jane Kønig Impression Hoop med smaragd Sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig Impression Hoop med smaragd Sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Jane Kønig Impression Hoop med smaragd Sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Jane Kønig Impression Hoop med smaragd Sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Jane Kønig Impression Hoop med smaragd Sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Jane Kønig Impression Hoop med smaragd Sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Jane Kønig Impression Hoop med smaragd Sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.