Jane Kønig Magnetic Twin Ørering Rhodineret

Jane Kønig Magnetic Twin Ørering er lavet af rhodineret sterling sølv og er udsmykket med 2 fine zirkoner der tilføjer smukke feminin detaljer til øret. Øreringen er udstyret med magnet, så den kan bruges uden at skulle lave huller i ørene. Bær øreringen hele vejen rundt om øret – et must-have til enhver garderobe. Jane Kønig Magnetic Twin Ørering Rhodineret er et elegant og tidløst smykke, som du vil elske at bære.

DKK kr. 650,00
Jane Kønig Magnetic Twin Ørering Rhodineret
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane Kønig Varenummer (SKU): 5443100064039118 Kategori:

Jane Kønig Magnetic Twin Ørering Rhodineret

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig Magnetic Twin Ørering Rhodineret bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Jane Kønig Magnetic Twin Ørering Rhodineret er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Jane Kønig Magnetic Twin Ørering Rhodineret får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Jane Kønig Magnetic Twin Ørering Rhodineret online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Jane Kønig Magnetic Twin Ørering Rhodineret uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Jane Kønig Magnetic Twin Ørering Rhodineret. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.