Jane Kønig Medium Reflection ring, forgyldt

Opdag den eksotiske skønhed i Jane Kønig’s Medium Reflection Ring. Designet i 18 karat forgyldt sterling sølv, har denne ekstraordinære ring måler 6 mm i bredden. Refleksionen af lyset er uimodståelig med detaljerede graveringer, der skaber et smukt mønster. Denne ring er stilfuld nok til at bære på ethvert formål, og dens størrelse gør det let at kombinere med andre smykker. Er du på udkig efter et stilfuldt og glitrende tilbehør, så er Jane Kønig’s Medium Reflection Ring det perfekte valg.

DKK kr. 800,00
Jane Kønig Medium Reflection ring, forgyldt
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane KønigEAN: 1207800418489 Varenummer (SKU): 1030501719959250 Kategori:

Jane Kønig Medium Reflection ring, forgyldt

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig Medium Reflection ring, forgyldt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Jane Kønig Medium Reflection ring, forgyldt er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Jane Kønig Medium Reflection ring, forgyldt får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Jane Kønig Medium Reflection ring, forgyldt online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Jane Kønig Medium Reflection ring, forgyldt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Jane Kønig Medium Reflection ring, forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800418489