Joanli EstelNor sølv Skytte stjernetegn halskæde

Smuk sølv Joanli EstelNor halskæde med et rundt Skytte stjernetegn vedhæng. Vedhænget har et funklende stjernebillede af zirkoner, der viser stjernetegnet, som det ses på stjernehimlen. Halskæden er 42 + 3 cm og vedhænget måler 12 mm.

DKK kr. 450,00
Joanli EstelNor sølv Skytte stjernetegn halskæde
5
DKK kr. 450,00
Joanli Nor Halskæde stjernetegn Skytten
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JoanliEAN: 5711008350114 Varenummer (SKU): 1030501097293269 Kategori:

Joanli EstelNor sølv Skytte stjernetegn halskæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Joanli EstelNor sølv Skytte stjernetegn halskæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Joanli EstelNor sølv Skytte stjernetegn halskæde er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Joanli EstelNor sølv Skytte stjernetegn halskæde får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Joanli EstelNor sølv Skytte stjernetegn halskæde online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Joanli EstelNor sølv Skytte stjernetegn halskæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Joanli EstelNor sølv Skytte stjernetegn halskæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Joanli

EAN

5711008350114