JOANLI Gianor Armbånd i sølv med CZ

And design, med 8 små vedhæng med udsøgte syntetiske klare zirkoner der giver en glitrende effekt til hverdagslookene. Ankerkæden kan justeres i længden 17-20 cm, så du kan opnå den perfekte pasform. Denne smukke armbånd giver dig et feminint, glamourøst udseende og er perfekt som hverdagsluksus eller en gaveidé til en du holder af.

DKK kr. 270,00
kr. 300,00
Joanli Nor - GIANOR armbånd m. zirkon-vedhæng i sølv
5
DKK kr. 300,00
JOANLI Gianor Armbånd i sølv med CZ
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JoanliEAN: 5711008364043 Varenummer (SKU): 1030501469749987 Kategori:

JOANLI Gianor Armbånd i sølv med CZ

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med JOANLI Gianor Armbånd i sølv med CZ bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

JOANLI Gianor Armbånd i sølv med CZ er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber JOANLI Gianor Armbånd i sølv med CZ får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller JOANLI Gianor Armbånd i sølv med CZ online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager JOANLI Gianor Armbånd i sølv med CZ uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx JOANLI Gianor Armbånd i sølv med CZ. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008364043