Tilbud

Joanli Nor – ALMANOR hjerte halskæde i sølv m. zirkonia

Opdag det smukke ALMANOR halskæde i sterlingsølv fra Joanli Nor. Halskæden har et enkelt, hjerteformede vedhæng, som er dekoreret med kubiske zirkonia. Kæden er 42+3 cm lang og vedhænget måler 5 mm. Det er en kort kæde der perfekt kan bruges til at understrege et elegant look. Den smukke halskæde er lavet af høj kvalitetssølv og er velegnet til både hverdag og fest. Giv dig selv eller en, du holder af, denne luksuriøse halskæde fra Joanli Nor og skab et smukt look.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Joanli Nor - ALMANOR hjerte halskæde i sølv m. zirkonia
5
DKK kr. 350,00
Joanli Nor AlmaNor halskæde i sølv med cubic zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JoanliNorEAN: 5711008260949 Varenummer (SKU): 6942301068511640 Kategori:

Joanli Nor – ALMANOR hjerte halskæde i sølv m. zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Joanli Nor – ALMANOR hjerte halskæde i sølv m. zirkonia bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Joanli Nor – ALMANOR hjerte halskæde i sølv m. zirkonia er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Joanli Nor – ALMANOR hjerte halskæde i sølv m. zirkonia får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Joanli Nor – ALMANOR hjerte halskæde i sølv m. zirkonia online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Joanli Nor – ALMANOR hjerte halskæde i sølv m. zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Joanli Nor – ALMANOR hjerte halskæde i sølv m. zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008260949