Tilbud

Joanli Nor – DANILANOR armbånd m. graveret Livets Træ i sølv

Opdag Joanli Nor – DANILANOR armbånd m. graveret Livets Træ i sølv. Dette feminine armbånd er lavet af rhodineret sølv og er pyntet med glimtende zirkoniaer. Udover armbåndet, fås det også som en serie med tilhørende øreringe og halskæde. Mærket er Jonali Nor, materialet er rhodineret sølv og den har en Donna serie. Størrelsen er 8 mm og længden er 17 + 3 cm med forlænger st. Det er det perfekte smykke til enhver lejlighed!

DKK kr. 247,50
kr. 275,00
Joanli Nor - DANILANOR armbånd m. graveret Livets Træ i sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JoanliNorEAN: 5711008321343 Varenummer (SKU): 6942301000732822 Kategori:

Joanli Nor – DANILANOR armbånd m. graveret Livets Træ i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Joanli Nor – DANILANOR armbånd m. graveret Livets Træ i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Joanli Nor – DANILANOR armbånd m. graveret Livets Træ i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Joanli Nor – DANILANOR armbånd m. graveret Livets Træ i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Joanli Nor – DANILANOR armbånd m. graveret Livets Træ i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Joanli Nor – DANILANOR armbånd m. graveret Livets Træ i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Joanli Nor – DANILANOR armbånd m. graveret Livets Træ i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008321343