Tilbud

Joanli Nor – DANILANOR halskæde m. graveret Livets Træ i sølv

Giv din stil et smukt, moderne touch med Joanli Nor halskæde m. graveret Livets Træ i sølv. Denne halskæde er lavet af rhodineret sølv, som er behandlet så det holder sin skønhed og glans. Den har et smukt, graveret Livets Træ design, der er accentueret med zirkonia sten. Halskæden har en længde på 42 + 3 cm, med et forlænger stykke, så den passer til enhver hals. Joanli Nor halskæden er en del af Danila serien, og matcher perfekt med øreringe og armbånd i samme serie. Sid med stil og elegance med Joanli Nor halskæde m. graveret Livets Træ i sølv.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Joanli Nor - DANILANOR halskæde m. graveret Livets Træ i sølv
5
DKK kr. 450,00
Joanli Nor DanilaNor sølv halskæde med livets træ
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JoanliNorEAN: 5711008319333 Varenummer (SKU): 6942300458590222 Kategori:

Joanli Nor – DANILANOR halskæde m. graveret Livets Træ i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Joanli Nor – DANILANOR halskæde m. graveret Livets Træ i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Joanli Nor – DANILANOR halskæde m. graveret Livets Træ i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Joanli Nor – DANILANOR halskæde m. graveret Livets Træ i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Joanli Nor – DANILANOR halskæde m. graveret Livets Træ i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Joanli Nor – DANILANOR halskæde m. graveret Livets Træ i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Joanli Nor – DANILANOR halskæde m. graveret Livets Træ i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008319333