Julie Sandlau Finesse armlænke forgyldt med cz

Den smukke Julie Sandlau Finesse armlænke er forgyldt med sterling sølv og skinnende cubic zirkonia. Armbåndet kan justeres til to forskellige størrelser på 16,5 cm og 18 cm, så du kan finde den perfekte pasform. Det elegante armbånd er det perfekte valg for enhver kvinde som ønsker at komme i sit fineste lys. Det forgyldte armbånd ser smukt ud og giver et feminint og professionelt udtryk.

DKK kr. 2.600,00
Julie Sandlau Finesse armlænke forgyldt med cz
5
DKK kr. 2.600,00
Finesse armbånd
DKK kr. 2.600,00
Finesse Bracelet Clear
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Julie SandlauEAN: 5704465043323 Varenummer (SKU): 1030501500743961 Kategori:

Julie Sandlau Finesse armlænke forgyldt med cz

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Julie Sandlau Finesse armlænke forgyldt med cz bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Julie Sandlau Finesse armlænke forgyldt med cz er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Julie Sandlau Finesse armlænke forgyldt med cz får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Julie Sandlau Finesse armlænke forgyldt med cz online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Julie Sandlau Finesse armlænke forgyldt med cz uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Julie Sandlau Finesse armlænke forgyldt med cz. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Julie Sandlau

EAN

5704465043323