Julie Sandlau Finesse armlænke sølv med CZ

And craftsmanship. Armbåndet er et smukt og stilrent accessoire, som du kan bruge hver dag. Armbåndet er lavet i et rhodineret sterling sølv med et fint CZ zirkon detalje. Den kan justeres til en længde på 16,5 cm og 18 cm. Brug armbåndet alene eller kombiner det med andre smykker fra Julie Sandlaus Finesse serie og skab din egen personlige stil.

DKK kr. 2.600,00
Julie Sandlau Finesse armlænke sølv med CZ
5
DKK kr. 2.600,00
Finesse Bracelet
DKK kr. 2.600,00
Finesse Bracelet Clear
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Julie SandlauEAN: 5704465043330 Varenummer (SKU): 1030501501143624 Kategori:

Julie Sandlau Finesse armlænke sølv med CZ

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Julie Sandlau Finesse armlænke sølv med CZ bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Julie Sandlau Finesse armlænke sølv med CZ er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Julie Sandlau Finesse armlænke sølv med CZ får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Julie Sandlau Finesse armlænke sølv med CZ online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Julie Sandlau Finesse armlænke sølv med CZ uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Julie Sandlau Finesse armlænke sølv med CZ. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Julie Sandlau

EAN

5704465043330