Lund Copenhagen Dagmarkors med blank og sandblæst overflade

Dette elegante vedhæng fra Lund Copenhagen er udført i sterlingsølv og har en sandblæst overflade på den ene side og en blank på den anden. Dagmarkorsen er et smukt symbol, der er både historisk og moderne. Dette vedhæng vil på en stilfuld måde tilføje karakter til enhver garderobe. Det er et perfekt valg til en person, der ønsker et flot og stilfuldt smykke. Det er et smykke, der vil bringe glæde i årevis.

DKK kr. 495,00
Lund Copenhagen Dagmarkors med blank og sandblæst overflade
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864086022 Varenummer (SKU): 1030500458990579 Kategori:

Lund Copenhagen Dagmarkors med blank og sandblæst overflade

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen Dagmarkors med blank og sandblæst overflade bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen Dagmarkors med blank og sandblæst overflade er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Lund Copenhagen Dagmarkors med blank og sandblæst overflade får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen Dagmarkors med blank og sandblæst overflade online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen Dagmarkors med blank og sandblæst overflade uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Lund Copenhagen Dagmarkors med blank og sandblæst overflade. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713864086022