LUND Copenhagen forgyldt Marguerit Livets Træ armbånd

Gør et statement med LUND Copenhagen forgyldt Marguerit Livets Træ armbånd. Det smukke armbånd er udsmykket med et 24 karats guldbelagt sterling sølv marguerit Livets Træ vedhæng på 16 mm. Armbåndet har 19 cm længde og kan justeres ned til 17 eller 18 cm. Dette smukke armbånd er et must-have til enhver smykkesamling. Med dette armbånd kan du vise dit unikke og smukke stil.

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit Livets Træ armbånd
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 1207800427207
Varenummer (SKU): 1030501764998151 Kategori:

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit Livets Træ armbånd

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med LUND Copenhagen forgyldt Marguerit Livets Træ armbånd bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit Livets Træ armbånd er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber LUND Copenhagen forgyldt Marguerit Livets Træ armbånd får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller LUND Copenhagen forgyldt Marguerit Livets Træ armbånd online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager LUND Copenhagen forgyldt Marguerit Livets Træ armbånd uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx LUND Copenhagen forgyldt Marguerit Livets Træ armbånd. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800427207