Tilbud

Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og hjerte i forgyldt sølv**

Lund Copenhagen Forgyldt Marguerit Halskæde gør det muligt for dig at vise dit eget personlige stil og klassiske skønhed. Denne smukke halskæde har en yndig hvid marguerit og et forgyldt hjerte nedenunder. Kæden er 45 cm lang og er et smukt tilbehør, der kan bruges til både formelle og casual begivenheder. Match med øreringe og armbånd fra Lund Copenhagen for at fuldføre dit look. Gå aldrig glip af det elegante og tidløse design, Lund Copenhagen har at tilbyde.

DKK kr. 597,50
kr. 1.195,00
Lund Copenhagen - Marguerit collier 7.5mm+hjertehvid - Forgyldt sølv - 902030-M
DKK kr. 1.057,50
kr. 1.175,00
Lund Copenhagen - Halskæde m. marguerit og hjerte i forgyldt sølv
5
DKK kr. 1.175,00
Lund Copenhagen Marguerit hjerte halskæde, forgyldt med hvid emalje
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864079642 Varenummer (SKU): 6942302104124813 Kategori:

Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og hjerte i forgyldt sølv**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og hjerte i forgyldt sølv** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og hjerte i forgyldt sølv** er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og hjerte i forgyldt sølv** får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og hjerte i forgyldt sølv** online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og hjerte i forgyldt sølv** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Lund Copenhagen – Halskæde m. marguerit og hjerte i forgyldt sølv**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864079642