Lund Copenhagen Marguerit ring med snoet ringskinne

Lund Copenhagen Marguerit Ring med snoet ringskinne er en smuk og enkel guldbelagt ring, der er designet med elegance i tankerne. Ringen har en snoet ringskinne, der giver den ekstra kant, uden at det går på kompromis med den enkelhed, som er så fundamental for Lund Copenhagen. Denne let anvendelige ring er nem at bruge til ethvert sæt tøj, og vil tilføje et professionelt dansk design-touch til ethvert look.

DKK kr. 625,00
Lund Copenhagen Marguerit ring med snoet ringskinne
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 1207800384074 Varenummer (SKU): 1030500923798410 Kategori:

Lund Copenhagen Marguerit ring med snoet ringskinne

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen Marguerit ring med snoet ringskinne bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen Marguerit ring med snoet ringskinne er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen Marguerit ring med snoet ringskinne får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen Marguerit ring med snoet ringskinne online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen Marguerit ring med snoet ringskinne uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Lund Copenhagen Marguerit ring med snoet ringskinne. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

1207800384074