Lund Copenhagen sølv armbånd i klassisk design, 18,5 cm

Lund Copenhagen præsenterer dette elegante sølv armbånd i klassisk design. Armbåndet er let oxideret og består af syv led som udgør den samlede længde på 18,5 cm. Designet er inspireret af en blomsterform som giver et smukt finish. Dette armbånd er det perfekte valg for alle, der ønsker en klassisk og tidløs accessory.

DKK kr. 2.100,00
Lund Copenhagen sølv armbånd i klassisk design, 18,5 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864046910
Varenummer (SKU): 1030500274032578 Kategori:

Lund Copenhagen sølv armbånd i klassisk design, 18,5 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen sølv armbånd i klassisk design, 18,5 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen sølv armbånd i klassisk design, 18,5 cm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen sølv armbånd i klassisk design, 18,5 cm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen sølv armbånd i klassisk design, 18,5 cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen sølv armbånd i klassisk design, 18,5 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Lund Copenhagen sølv armbånd i klassisk design, 18,5 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864046910