LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster

Hvis du leder efter et smukt og delikat sølv armbånd, så er LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster lige noget for dig. Dette smukke armbånd fra Lund Copenhagen er lavet af sølv og består af fire hvide sammensatte margueritter. Armbåndet har en længde på 18 cm, og det kan kortes ind til 16 cm. Vær med til at fremhæve dit look med dette smukke og elegante armbånd. Giv din personlige stil et touch af stilfuld elegance med LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster.

DKK kr. 995,00
LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 1207800413293 Varenummer (SKU): 1030501764929539 Kategori:

LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx LUND Marguerit Armbånd m/ 4 blomster. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800413293