Maanesten Kendra Øreringe Guld

Maanesten Kendra Øreringe Guld er buet detaljer, der er smukke og alligevel enkle. Creolen er fremstillet af sterling sølv (925) og er belagt med et tyndt lag guld for ekstra glans og luksus. Det fine vedhæng har en smeltet overflade og dekoreres af et lille abstrakt muslinge-motiv, der er inspireret af havets overflade. Kendra øreringene er perfekte til at tilføre et klassisk look til dit outfit og vil helt sikkert få din stil til at skille sig ud. Maanesten Kendra øreringe guld er det perfekte valg til enhver lejlighed og vil glæde enhver fashionista.

DKK kr. 350,00
Maanesten Kendra Øreringe Guld
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Maanesten Varenummer (SKU): 5443101735781474 Kategori:

Maanesten Kendra Øreringe Guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Maanesten Kendra Øreringe Guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Maanesten Kendra Øreringe Guld er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Maanesten Kendra Øreringe Guld får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Maanesten Kendra Øreringe Guld online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Maanesten Kendra Øreringe Guld uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Maanesten Kendra Øreringe Guld. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.