Tilbud

Maanesten – Zodiac halskæde med stjernetegn – Tyren

Danske Maanesten tilbyder denne smukke Zodiac halskæde med stjernetegn som et symbol på Tyren. Vedhænget er et kunstnerisk udtryk for Tyrens stjernetegn, indrammet af en grafisk ramme. Denne halskæde er en særlig gave, der vil give konfirmanden eller student en smuk påmindelse om deres tegn. Det er et elegant og tidløst smykke, der vil vare ved længe. Maanestens unikke design og kvalitet vil skabe en smuk accent til ethvert outfit og er den perfekte gave til enhver lejlighed.

DKK kr. 480,00
kr. 600,00
Maanesten Zodiac Taurus Halskæde 18 kt. Silver Goldplated 2585a - Woman - 925 sterling silver
DKK kr. 600,00
Maanesten - Zodiac halskæde med stjernetegn - Tyren
5
DKK kr. 600,00
Zodiac Taurus Necklace Tyr
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MaanestenEAN: 5715336059992 Varenummer (SKU): 6942301284277561 Kategori:

Maanesten – Zodiac halskæde med stjernetegn – Tyren

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Maanesten – Zodiac halskæde med stjernetegn – Tyren bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Maanesten – Zodiac halskæde med stjernetegn – Tyren er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Maanesten – Zodiac halskæde med stjernetegn – Tyren får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Maanesten – Zodiac halskæde med stjernetegn – Tyren online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Maanesten – Zodiac halskæde med stjernetegn – Tyren uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Maanesten – Zodiac halskæde med stjernetegn – Tyren. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Maanesten

EAN

5715336059992