Tilbud

Mads Z 8 kt guld Trekant armbånd

Smukt og elegant guld armbånd fra Mads Z Gold Label kollektionen. Armbåndet er lavet i 8 karat guld og kan justeres i størrelse fra 17 – 19 cm. Dette armbånd er den perfekte gave til den modebevidste kvinde. Smukke trekanter pryder armbåndet og giver det et eksklusivt udtryk.

DKK kr. 1.497,00
kr. 2.495,00
Mads Z 8 kt guld Trekant armbånd
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Studio ZEAN: 5713169074403 Varenummer (SKU): 1030501431194997 Kategori:

Mads Z 8 kt guld Trekant armbånd

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z 8 kt guld Trekant armbånd bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z 8 kt guld Trekant armbånd er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Mads Z 8 kt guld Trekant armbånd får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Mads Z 8 kt guld Trekant armbånd online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Mads Z 8 kt guld Trekant armbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Mads Z 8 kt guld Trekant armbånd. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713169074403