Tilbud

Mads Z Cabochon 14 kt. guld armbånd med rubin

Smukt tyndt 14 karat rødguld Cabochon armbånd fra Mads Z. Armbåndet er udstyret med en smuk rød rund rubin med en størrelse på 6,5 mm. Armbåndet kan justeres i størrelse fra 16 cm til 17 cm og 18 cm for at give det perfekte pasform. Et armbånd der er udformet med kvalitet og elegance, perfekt til enhver lejlighed. Dette armbånd er et must-have for alle ægte guldelskere.

DKK kr. 1.737,50
kr. 3.475,00
Mads Z Cabochon 14 kt. guld armbånd med rubin
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads ZEAN: 5713169023876 Varenummer (SKU): 1030501059262696 Kategori:

Mads Z Cabochon 14 kt. guld armbånd med rubin

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z Cabochon 14 kt. guld armbånd med rubin bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Mads Z Cabochon 14 kt. guld armbånd med rubin er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Mads Z Cabochon 14 kt. guld armbånd med rubin får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Mads Z Cabochon 14 kt. guld armbånd med rubin online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Mads Z Cabochon 14 kt. guld armbånd med rubin uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Mads Z Cabochon 14 kt. guld armbånd med rubin. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Mads Z

EAN

5713169023876