Mads Z Cabochon armbånd i sølv med rød rubin, 16+2cm

Mads Z Cabochon armbånd i sølv af høj kvalitet med smuk rød rubin. Armbåndet har en længde på 18 cm og kan kortes ind til 16 cm, for at give det perfekte look. Dette smukke armbånd vil være et luksuriøst og stilrent tilbehør til dit allerbedste outfit.

Mads Z Cabochon armbånd i sølv med rød rubin, 16+2cm
5
Mads Z - Cabochon armbånd i sølv m. rubin
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads Z
EAN: 5713169023777
Varenummer (SKU): 1030500046705445 Kategori:

Mads Z Cabochon armbånd i sølv med rød rubin, 16+2cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Mads Z Cabochon armbånd i sølv med rød rubin, 16+2cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z Cabochon armbånd i sølv med rød rubin, 16+2cm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Mads Z Cabochon armbånd i sølv med rød rubin, 16+2cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Mads Z Cabochon armbånd i sølv med rød rubin, 16+2cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Mads Z Cabochon armbånd i sølv med rød rubin, 16+2cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Mads Z Cabochon armbånd i sølv med rød rubin, 16+2cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Mads Z

EAN

5713169023777