Mads Z – Provence øreringe i 14 kt guld m. pink quartz og pink safir

Disse Mads Z Provence øreringe i 14 karat guld er lavet med pink quartz og pink safir, der skaber et smukt flerfarvet look. Øreringene er designet af Mads Z og leveres i en lækker smykkeæske. Denne Gold Label kollektion fra Mads Z er et statement-look med kunstfærdig bearbejdede sten som smaragder, safirer og diamanter. Et perfekt look til at give et professionelt udtryk.

Mads Z - Provence øreringe i 14 kt guld m. pink quartz og pink safir
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads Z
EAN: 5713169100584
Varenummer (SKU): 6942301054590959 Kategori:

Mads Z – Provence øreringe i 14 kt guld m. pink quartz og pink safir

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Mads Z – Provence øreringe i 14 kt guld m. pink quartz og pink safir bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z – Provence øreringe i 14 kt guld m. pink quartz og pink safir er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Mads Z – Provence øreringe i 14 kt guld m. pink quartz og pink safir får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Mads Z – Provence øreringe i 14 kt guld m. pink quartz og pink safir online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Mads Z – Provence øreringe i 14 kt guld m. pink quartz og pink safir uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Mads Z – Provence øreringe i 14 kt guld m. pink quartz og pink safir. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713169100584