Mads Z sølv Cordel armbånd 18-21 cm

Opdag det flotte Cordel armbånd fra Mads Z, udført i sterling sølv. Dette armbånd er 18-21 cm langt og har en bredde på 4 mm. Det er et stilfuldt tilbehør til enhver samling og er perfekt til hverdag og festlige begivenheder. Dette smukke smykke er en perfekt gaveide til enhver lejlighed. Giv et stykke klassisk skønhed med Mads Z sølv Cordel armbånd.

DKK kr. 595,00
Mads Z sølv Cordel armbånd 18-21 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Studio ZEAN: 1207800411565 Varenummer (SKU): 1030501352921838 Kategori:

Mads Z sølv Cordel armbånd 18-21 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z sølv Cordel armbånd 18-21 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Mads Z sølv Cordel armbånd 18-21 cm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Mads Z sølv Cordel armbånd 18-21 cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Mads Z sølv Cordel armbånd 18-21 cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Mads Z sølv Cordel armbånd 18-21 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Mads Z sølv Cordel armbånd 18-21 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800411565