Tilbud

NOA Kids – Børne ørestikker med ananas og emalje**

Den perfekte gave til den lille pige eller dreng – NOA Kids – Børne ørestikker med ananas og emalje. Disse smukke ørestikker er lavet af rhodineret sølv med en blank overflade, som giver et flot udtryk. Ørestikkerne er dekoreret med et ananasmotiv og en håndmalet emalje. Der findes matchende halskæde til ørestikkerne fra Nordahl Andersen, som giver et smukt sammenhængende look. Alle smykker er lavet i gennemtestede materialer, så du kan roligt give dem videre i generationer.

DKK kr. 175,50
kr. 195,00
NOA Kids - Børne ørestikker med ananas og emalje**
5
DKK kr. 195,00
Nordahl Andersen Ørestikker ananas
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008357656 Varenummer (SKU): 6942300636594838 Kategori:

NOA Kids – Børne ørestikker med ananas og emalje**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børne ørestikker med ananas og emalje** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Børne ørestikker med ananas og emalje** er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller NOA Kids – Børne ørestikker med ananas og emalje** får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber NOA Kids – Børne ørestikker med ananas og emalje** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får NOA Kids – Børne ørestikker med ananas og emalje** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx NOA Kids – Børne ørestikker med ananas og emalje**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008357656