Tilbud

NOA Kids – Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm

Giv din lille pige et smukt og klassisk udtryk med NOA Kids – Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm. Disse ørestikker er lavet af rhodineret sølv med en blank overflade, som giver et flot udtryk. Der findes matchende halskæde til, så du kan skabe et harmonisk og flot look. Alle smykker er lavet af gennemtestede og ægte materialer, så du kan trygt købe disse børne ørestikker til din lille pige. Lad hende skinne med NOA Kids – Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm.

DKK kr. 175,50
kr. 195,00
NOA Kids - Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008358684 Varenummer (SKU): 6942301233934040 Kategori:

NOA Kids – Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller NOA Kids – Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber NOA Kids – Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får NOA Kids – Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx NOA Kids – Børne ørestikker med pink flamingo 7 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008358684