Tilbud

NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. 3 hjerter

Noa Kids Jewellery tilbyder dette yndige børnearmbånd med 8 karat guld. Armbåndet er udsmykket med tre små hjerte vedhæng, der måler 6x5mm. Med en tynd kæde og forlængerstykke på 2 cm, kan dette børnearmbånd justeres så det passer til enhver lejlighed. Stilfuldt og moderne, er dette armbånd et must-have for enhver modebevidst lille dreng eller pige!

DKK kr. 895,00
kr. 995,00
NOA kids - Børnearmbånd 8kt. guld m. 3 hjerter
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008363725 Varenummer (SKU): 6942301046792440 Kategori:

NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. 3 hjerter

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. 3 hjerter bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. 3 hjerter er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. 3 hjerter får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. 3 hjerter online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. 3 hjerter uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. 3 hjerter. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008363725