Tilbud

NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. hjerte

Noa Kids Jewellery har lavet dette smukke børnearmbånd i 8 karat guld med et lille hjerte-vedhæng. Armbåndet måler 14 cm plus 2 cm, der gør det justerbart. Hjertet er Ø5,5 mm og tilføjer et smukt touch til dette armbånd. Det er det perfekte smykke til ethvert barn, som ønsker at se professionelt ud. Dette armbånd er et nødvendigt item til ethvert barns smykkesamling.

DKK kr. 1.705,00
kr. 1.895,00
NOA kids - Børnearmbånd 8kt. guld m. hjerte
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008272386 Varenummer (SKU): 6942302008597022 Kategori:

NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. hjerte

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. hjerte bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. hjerte er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. hjerte får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. hjerte online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. hjerte uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx NOA kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. hjerte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008272386