Tilbud

NOA Kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. plade

Giv dit barn et flot 8kt guld armbånd fra Noa Kids Jewellery. Dette elegante armbånd kommer med en cool plade vedhæng, der måler 4,5mm i højden og 20mm i bredden, og det er det perfekte smykke til alle festlige begivenheder. Armbåndet måler 14 cm med et 2 cm forlængerstykke, så det passer perfekt til børn, og det er det perfekte tilbehør til et stilfuldt look. Dette armbånd er det perfekte valg til at give børn et elegant look.

DKK kr. 1.795,50
kr. 1.995,00
NOA Kids - Børnearmbånd 8kt. guld m. plade
5
DKK kr. 1.995,00
Nordahl Andersen Armbånd m. graveringsplade - 8 kt.
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008104830 Varenummer (SKU): 6942300362592662 Kategori:

NOA Kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. plade

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. plade bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. plade er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber NOA Kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. plade får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller NOA Kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. plade online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. plade uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx NOA Kids – Børnearmbånd 8kt. guld m. plade. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008104830