Tilbud

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter og pinke zirkoner

Giv dit barn en smuk gave med dette NOA Kids – Børnearmbånd i sølv med 3 hjerter og pinke zirkoner. Det flotte armbånd er 15 cm langt plus et 2 cm forlængerstykke, så det kan justeres for den perfekte pasform. Armbåndets vedhæng har tre smukke hjerte, som hver måler 7×7,5 mm og er indhyllet i pinke zirkoner. Dette børnearmbånd er den perfekte måde for dit barn at udtrykke sin unikke stil på. Det er også et smukt stykke smykke, som de vil huske og elske at have på i mange år.

DKK kr. 445,00
kr. 495,00
NOA Kids - Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter og pinke zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen
EAN: 5711008147790
Varenummer (SKU): 6942302017251168 Kategori:

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter og pinke zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter og pinke zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter og pinke zirkoner er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter og pinke zirkoner får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter og pinke zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter og pinke zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter og pinke zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008147790