Tilbud

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter

And design. Hvert smykke kommer i en fin gaveæske, der gør det perfekt til at give som gave. NOA Kids – Børnearmbånd i sølv med 3 hjerter er det perfekte børne smykke til at matche enhver lille piges outfits. Det er fremstillet af hypoallergenisk sølv og de 3 hjerter giver det et fint touch, der vil bringe en smil til enhver lille piges ansigt. Ideelt til gaver, festlige lejligheder og hverdagsbrug, dette smukke børnearmbånd vil holde mange glade stunder.

DKK kr. 265,00
kr. 295,00
NOA Kids - Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter
5
DKK kr. 295,00
Nordahl Andersen Armbånd med 3 hjerter
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen
EAN: 5711008145734
Varenummer (SKU): 6942300327168700 Kategori:

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 hjerter. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008145734