Tilbud

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 mariehøns

Giv dit barn et lille, stilfuldt smykke med dette NOA Kids Jewellery-armbånd i sølv. Det flotte armbånd har 3 små mariehøns i emalje, der måler 8x7mm. Armbåndet måler 14cm plus et ekstra 2cm forlængelsesstykke, som gør det muligt for armbåndet at vokse med barnet. Dette smukke og elegante børne armbånd er det perfekte tilbehør til enhver lejlighed, og det er et must-have for enhver modebevidst børne-garderobe.

DKK kr. 275,00
Nordahl Andersen Armbånd med mariehøns
4.5
DKK kr. 315,00
kr. 350,00
NOA Kids - Børnearmbånd i sølv m. 3 mariehøns
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008106087 Varenummer (SKU): 6942301494170720 Kategori:

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 mariehøns

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 mariehøns bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 mariehøns er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 mariehøns får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 mariehøns online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 mariehøns uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. 3 mariehøns. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008106087