Tilbud

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. hjerte, anker & kors (kraftig kæde)

Vælg NOA Kids børnearmbånd i rhodineret sølv som et smukt symbol på tro, håb og kærlighed. Dette armbånd har små hjerte, anker og kors som giver det en klassisk og tidløs charme. Armbåndet er 15 + 2 cm., og har en lidt kraftigere lænke, så det kan holde til leg og aktiviteter. Det er det perfekte smykke til børn, som både er stilfuldt og holdbart. Med NOA Kids børnearmbånd er du sikret et smykke, der tåler både leg og kærlighed.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
NOA Kids - Børnearmbånd i sølv m. hjerte, anker & kors (kraftig kæde)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008165596 Varenummer (SKU): 6942300914657123 Kategori:

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. hjerte, anker & kors (kraftig kæde)

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. hjerte, anker & kors (kraftig kæde) bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. hjerte, anker & kors (kraftig kæde) er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. hjerte, anker & kors (kraftig kæde) får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. hjerte, anker & kors (kraftig kæde) online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. hjerte, anker & kors (kraftig kæde) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. hjerte, anker & kors (kraftig kæde). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008165596