Tilbud

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. marguerit

Giv dit barn et smukt og stilfuldt armbånd fra NOA Kids Jewellery. Dette sølvarmbånd er rhodineret og har en smuk hvid og guld farvet marguerit. Armbåndet måler 17 cm og er designet med henblik på at det kan bæres i længere tid og måske endda gå i arv til næste generation. Dette børnesmykke er et professionelt, moderne og tidløst valg, der vil være en ægte perle for ethvert barns smykkesamling.

DKK kr. 265,00
kr. 295,00
NOA Kids - Børnearmbånd i sølv m. marguerit
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008175021 Varenummer (SKU): 6942300391712672 Kategori:

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. marguerit

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. marguerit bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. marguerit er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. marguerit får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. marguerit online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. marguerit uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. marguerit. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008175021