Tilbud

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. plade

Oplev NOA Kids Jewellery’s fine børne-smykker. Dette armbånd er lavet i rhodineret sølv og en lille sølvplade til gravering. Armbåndets længde er 16 cm og kan forlænges med yderligere 2 cm, så det kan bruges længere tid og evt. gå i arv. Dette armbånd er det perfekte gave til dit barn, både til særlige lejligheder såvel som dagligdags brug.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
NOA Kids - Børnearmbånd i sølv m. plade
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008146953 Varenummer (SKU): 6942300119371868 Kategori:

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. plade

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. plade bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. plade er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. plade får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. plade online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. plade uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx NOA Kids – Børnearmbånd i sølv m. plade. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008146953