Tilbud

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv plade med hjerte

NOA Kids Jewellery børnearmbånd er en smuk, rhodineret sølvarmbånd med en lille sølvplade, der kan personliggøres med et hjerte i den ene ende. Armbåndet er 17 cm langt og er et robust smykke, der kan have en lang levetid og evt. gå i arv.

DKK kr. 295,00
Nordahl Andersen Armbånd m. graveringsplade
4.5
DKK kr. 315,00
kr. 350,00
NOA Kids - Børnearmbånd i sølv plade med hjerte
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008104854 Varenummer (SKU): 6942301940339669 Kategori:

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv plade med hjerte

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børnearmbånd i sølv plade med hjerte bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

NOA Kids – Børnearmbånd i sølv plade med hjerte er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller NOA Kids – Børnearmbånd i sølv plade med hjerte får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber NOA Kids – Børnearmbånd i sølv plade med hjerte online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Børnearmbånd i sølv plade med hjerte uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx NOA Kids – Børnearmbånd i sølv plade med hjerte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008104854