Tilbud

NOA Kids – Børnearmbånd m. hjerte, anker og kors (spinkel kæde)

Giv dit barn et smukt symbol på tro, håb og kærlighed med dette NOA Kids – børnearmbånd i rhodineret sølv. Med de klassiske hjerte, anker og kors former armbåndet en fin spinkel kæde, der måler 15 + 2 cm. Disse smukke børnesmykker fra NOA Kids Jewellery er lavet af ædle materialer, så de kan bruges i mange år og endda gå i arv til næste generation.

DKK kr. 157,00
kr. 175,00
NOA Kids - Børnearmbånd m. hjerte, anker og kors (spinkel kæde)
5
DKK kr. 175,00
Nordahl Andersen Armbånd med Tro, håb & kærlighed
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008258458 Varenummer (SKU): 6942300254974622 Kategori:

NOA Kids – Børnearmbånd m. hjerte, anker og kors (spinkel kæde)

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børnearmbånd m. hjerte, anker og kors (spinkel kæde) bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

NOA Kids – Børnearmbånd m. hjerte, anker og kors (spinkel kæde) er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber NOA Kids – Børnearmbånd m. hjerte, anker og kors (spinkel kæde) får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller NOA Kids – Børnearmbånd m. hjerte, anker og kors (spinkel kæde) online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Børnearmbånd m. hjerte, anker og kors (spinkel kæde) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx NOA Kids – Børnearmbånd m. hjerte, anker og kors (spinkel kæde). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008258458