Tilbud

NOA Kids – Børneøreringe – Hestesko øreringe i rhodineret sølv

Rhodineret sølv, der giver smykkerne et flot glansfuldt look. Perfekte til børn der elsker fine smykker og tilbehør. NOA Kids – Børneøreringe – Hestesko øreringe i rhodineret sølv er det perfekte tilbehør for enhver moderne og stilfuld pige.Disse smukke øreringe er lavet af ægte rhodineret sølv, og er designet med et fint hestesko motiv. De er lette og komfortable, så du har ikke noget at bekymre dig om når du giver dit barn smykker fra NOA Kids. De er det perfekte accessorie til at fuldføre enhver moderne og sofistikerede stil. En gave der varer ved, som din lille pige vil elske og nyde at bære.

DKK kr. 175,50
kr. 195,00
NOA Kids - Børneøreringe - Hestesko øreringe i rhodineret sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008127273 Varenummer (SKU): 6942300752313908 Kategori:

NOA Kids – Børneøreringe – Hestesko øreringe i rhodineret sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med NOA Kids – Børneøreringe – Hestesko øreringe i rhodineret sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

NOA Kids – Børneøreringe – Hestesko øreringe i rhodineret sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller NOA Kids – Børneøreringe – Hestesko øreringe i rhodineret sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber NOA Kids – Børneøreringe – Hestesko øreringe i rhodineret sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager NOA Kids – Børneøreringe – Hestesko øreringe i rhodineret sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx NOA Kids – Børneøreringe – Hestesko øreringe i rhodineret sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008127273